Εταιρεία

Home/Εταιρεία

Εταιρική φιλοσοφία

Η χρήση του γυαλιού είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη στο σχεδιασμό του οικιστικού χώρου, καθώς η σύγχρονη αρχιτεκτονική το χρησιμοποιεί από τις προσόψεις των κτιρίων έως τις βιτρίνες των καταστημάτων και από τα προσαρτήματα γυαλιού στους εσωτερικούς χώρους έως τους βοηθητικούς χώρους.

Ολοκληρωμένες λύσεις
Σεβασμός & Υπευθυνότητα
67 Χρόνια εμπειρίας

Σχεδιάστε το μέλλον σας με την «ΓΚΟΛΕΜΑΣ»

Το όραμα μας!

Διαθέτοντας εντυπωσιακές τεχνικές ιδιότητες και άψογη αισθητική, τα εξαρτήματα γυαλιού της εταιρείας Γκολέμας ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των κατασκευαστών. Η εμπειρία μας σε όλους τους τομείς εγγυάται την άριστη λειτουργικότητα και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της στην εφαρμογή γυάλινων κατασκευών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η Γκολέμας προσφέρει ευρεία γκάμα εξαρτημάτων για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες στην εφαρμογή γυαλιού. Η σχεδίαση, η αισθητική, η ποιότητα κατασκευής, η δημιουργικότητα, η λειτουργικότητα και η ασφάλεια που προσφέρουμε επιβεβαιώνουν τη σημασία των ερευνών για την ανάπτυξη των προϊόντων μας.

Η σχεδίαση των λειτουργικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται με ένα τόσο ευαίσθητο υλικό, όπως είναι το γυαλί, πρέπει να είναι σε αρμονία με αυτό και να τονίζει τη διαφάνεια του. Τα εξαρτήματα γυαλιού της Γκολέμας, γερά και εφαρμόσιμα, συνδυάζονται υπέροχα με την αρχιτεκτονική του γυαλιού και εξασφαλίζουν μέγιστη διαφάνεια.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ

Αρχές Ασφαλείας Εφαρμογής Υαλοπινακών pdf-icon